Bakgrund

Aurora började som en idé i ett samtal mellan vår verksamhetschef Pelle, VD Samuel och skyddskonsulenten Bosse. Idéen gick ut på att bygga vidare på det arbete som Pelle och Bosse hade påbörjat på Solskenet, att kombinera ett kvalificerat skydd för utsatta unga kvinnor med ett behandlingsarbete för det trauma som flertalet utsatta kvinnor bär med sig.

Tanken är att det är kombinationen av skydd och behandling som ger störst förutsättningar för en grupp unga kvinnor att kunna återgå till ett normalt och fullt liv.

2021 öppnade Aurora och vårt mål är att vi ska lyckas ge ett flertal unga kvinnor friheten åter. När vi lyckas med ett uppdrag skänker det oss en stor glädje och vi får bekräftelse för bärigheten i den idé vi hade. Det sporrar oss till fortsatt utveckling.

Ledning

Erfarenhet och kompetens

I vår verksamhet samlas personer med lång erfarenhet och med olika kompetenser för att säkerställa att vi kan erbjuda de kvalificerade insatser som de kvinnor som placeras hos oss är i behov av. Vi är en grupp som har utvecklat ett starkt samarbete och vi blir ständigt bättre på att hantera de utmaningar som varje ung kvinna som vi får uppdraget att hjälpa bär med sig.
Läs vår transparanta redovisning >>

Pelle 
Verksamhetschef

010-146 6776

pelle@aurorabehandling.se

Läs mer

Linn
Föreståndare

010-146 6775
linn@aurorabehandling.se

Mer info kommer inom kort

Bosse
Skyddskonsulent

 

bosse@aurorabehandling.se

Läs mer

Rosanne
Leg. Psykoterapeut

 

rosanne@aurorabehandling.se

Läs mer